Gojaku u posljednji trenutak propao veliki transfer, na stolu su još dvije ponude

Ništa od Zrinjskog

Gojaku u posljednji trenutak propao veliki transfer, na stolu su još dvije ponude

Haris Zilić

Budućnost bh. reprezentativca Amera Gojaka (25) jedna je od glavnih tema posljednjih dana.

Govorilo se u Gojakovom povratku na bh. terene tačnije u redove Zrinjskog, obzirom da Dinamo i Zrinjski imaju dobru saradnju, ali čini se da od toga nema ništa.

Engleski mediji danas su plasirali vijest da je Gojak imao završen transfer u Norwich City, ali je propao u posljednji čas zbog radne dozvole.

Gojak nije više u kombinacijama Dinama i u narednim danima trebalo bi se znati ime novog kluba za našeg fudbalera.

Spominjao se ranije interes WBA i Sheffiled United, ali situacija sa Norwich Cityem je pokazala da će radna dozvola biti ogroman problem pri relizaciji transfera u Englesku.

Prema neslužbenim informacijama do kojih smo došli, Gojak na stolu ima još dvije ponude, a jedna od njih je navodno iz Rusije, tačnije Premijer lige Rusije, ali ime kluba se drži u tajnosti, kao i ime trećeg kluba, ali i same lige.

Bit će veoma uzbudljivo pratiti razvoj situacije u narednim danima.

Gojak sigurno napušta redove Dinama, a ono najbitnije za njega u ovim trenucima je da pronađe klub gdje bi imao minutažu i gdje bi igrao što više, jer to nije bio slučaj u Dinamu u posljednje vrijeme.

Naš fudbaler je u Dinamo došao 2015. godine, a ugovor sa Modrima ima do 2023. godine tako da bi i klub sa Maksimira mogao zaraditi na njegovom transferu.

Za reprezentaciju Bosne i Hercegovine Gojak je odigrao 33 utakmice i postigao četiri pogotka.

Top Komentari

bk123
Realno... Zrinjski nikad i nije bio opcija...
15 0
King_Kenny
...jasta,on je trenutno glavna tema svih europskih sportskih medija...
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi