12

Komentari (12)

user1652028573
Sjećam se kad je došao iz Danske da trenira kod Žel*****lo mi je čudan taj odabir,ispalo je dobro.Sretno Amire
nakopitam
OPREZ: Raja pazite sta pisete jer na portalu su primjeceni ozloglaseni engleski huligani Dragon from Šipovo koji se krije pod nikom @BHDragon i njegov partner Jure TakniMe poznatiji kao @YouTalkinToMe Sićušni su i pirgavi ali nemojte da vas to zavara.
Opasni su i agresivni, naoruzani psovkama i uvredama a cesto znaju koristiti i velika slova i uzvicnike. Takodje se zna da su potpomognuti nekima domacim huliganima cija imena ce biti objavljena naknadno a pouzdano se zna da je jedan od saucesnika nama dobro poznati @pjanke.sa poznatiji kao “prijavimo mu komentar “ ili ukratko “prijava”
green_dragon
Masala.....bit ce za struju,vodu.....
Adrian
Samo vam Željo u ustima.
nakopitam
Radost na šugavici je samo kada Sarajevo izgubi.
a1ska
I opet ce za 2 mjeseca objaviti izvjestaj po kojem je Zeljeznicar duzan koji mil. Nevjerovatno je kako novac iz tog kluba nestaje a obaveze se povecavaju. Ovo je dobronamjeran komentar. Nadam se da ce se naci neko ko zna da upravlja i ko ce konacno da klub povede pravim putem.
user1662315388
Igracina.hahaha
user1571956549
Masallah....Ehamdullila...
hamdi kurtes
E jesu kupili krampu.
F1F
Koja li si ti KRAMPA to sami Bog zna.
Arnel925
Šteta što nije prešao u jaču ligu. Ali u svakom slučaju sretno.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti