Marokancu uništeni snovi o Barceloni, njegova poruka na Instagramu slama srca

Jako je tužan jer je sve propalo

Marokancu uništeni snovi o Barceloni, njegova poruka na Instagramu slama srca

Esmer Oštraković

Barcelona je posljednjeg dana prijelaznog roka pokušala da završi transfer nogometaša iz Maroka, Sofyana Amrabata, ali to se na kraju nije desilo.

Nogometaš Fiorentine bio je jako razočaran jer mu je propao transfer u tako veliki klub, a to najbolje pokazuje njegova ojbava na Instagramu.

Barcelona je jučer poslala ponudu Fiorentini od tri miliona eura za posudbu do kraja sezone, ali nisu mogli uvrstiti klauzulu o otkupu ugovora.

Razlog zbog kojeg to nisu mogli uraditi jeste finansijski fair play, a upravo zbog toga je Fiorentina odbila njihovu ponudu.

Amrabat je smatrao da ga je klub trebao pustiti u Barcelonu jer je uradio jako mnogo za njih, te je bio jako razočaran postupkom čelnika Fiorentine.

Vjerovato je Amrabat da bi se posao realizovao na ljeto, te da bi klub na kraju dobio traženo obeštećenje, ali od toga nije bilo ništa.

Oglasi

Iako nije došao na trening, te je na taj način pokušao isforsirati transfer u Barcelonu, čak ni to mu na kraju nije bilo dovoljno.

Na kraju je svoj protest pokazao i na društvenim mrežama gdje je poslao jasnu poruku čelnicima Fiorentine kako se osjeća.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Idi odmah. Budućnost nikome nije obećana", poručio je ovaj sjajni fudbaler.

Iza Amrabata je sjajno Sjvetsko prvenstvo na kojem je dodatno skrenuo pažnju na sebe jer je bio najbolji igrač Maroka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi