Selektor Grčke ljut na svoje igrače

Anastasiadis: Drugi gol BiH je smiješan, pa Pjanić je šutirao slobodnjak!

Selektor Grčke Angelos Anastasiadis bio je vrlo zadovoljan nakon remija u Zenici. 

Šta je rekao igračima na poluvremenu?

"Mi smo znali na početku da je BiH jako dobra iz prekida. Za mene je drugi gol smiješan jer nismo stavili živi zid. Poslije toliko godina kao trener vidio sam i to da se može desiti da imamo jednog igrača u živom zidu. Rekao sam igračima na poluvremenu da moramo vjerovati u sebe uvijek. Moji igrači su trebali znati da taj slobodan udarac izvodi Pjanić", kaže selektor Grčke Angelos Anastasiadis.

Na pitanje novinara da je Grčka bila nevidljiva u prvom dijelu, on je rekao da je to njegovo mišljeje i da to ne želi komentarisati.

Da li je očekivao da će njegov tim dominirati u posjedu lopte?

"Ja ne volim pasivan fudbal. Ako ste primjetili, mi smo poslije 25. minute počeli držati loptu, imali smo dvije stopostotne prilike. Ja želim da igramo napadački fudbal, zato sam bio razočaran načinom na koji smo počeli meč".

"Ja sam vjerovao u svoje igrače i nakon dva primljena gola. Nekim promjenama u nastavku meča i crvenim kartonom Pjanića promijenili smo tok meča".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Ovaj bod nam znači mnogo zbog samopouzdanja, posebno zbog načina na koji smo do njega došli. Ja vjerujem u naše mlade igrače, ali i oni moraju vjerovati u sebe. Večerašnji meč im je prava šansa".

Grčki selektor je također čestitao navijačima BiH na sjajnoj atmosferi koju su pravili.

Top Komentari

Samkodk
Zahvali se sudiji maloprije su pokazali danci snimak i kazu kardinalna greska sudije nije bilo za crveni karton..
14 3
burek_sa_mesom
OGNJEN OGI VRANJEŠ!
1 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi