Ancelloti se prisjetio krađe: "Iznenađuje me da nam sutra sudi Kassai"

Napoli dočekuje Liverpool

Ancelloti se prisjetio krađe: "Iznenađuje me da nam sutra sudi Kassai"

Napolijev trener Carlo Ancelotti bio je "iznenađen" činjenicom da će Viktor Kassai suditi njihovu sutrašnju utakmicu protiv Liverpoola.

Italijan je žestoko kritikovao Mađara nakon što je sa Bayern Munchenom eliminisan iz Lige prvaka od Real Madrida 2017. godine.

Iako je tvrdio da Kasai "nije bio na zadatku" u tom meču, mađarski sudija će preuzeti zadatak da sutra dijeli pravdu.

"Sudija me podsjeća na loše uspomene u vezi sa mojim posljednjim timom", priznao je Ancelotti na konferenciji za novinare prije utakmice.

"Iznenađen sam tom odlukom. Vrijeme liječi sve rane, ali premalo vremena je prošlo."

Carletto je zatim upitan od kojih igrača strahuje u Liverpoolu.

"Liverpool ima veoma opasan napad, posebno na klupi. Ako želimo da pobijedimo, moramo upravljati kontranapadima. To je važna utakmica, ali nije odlučujuća. Moramo pokušati vratiti tri boda jer smo izgubili dva protiv Crvene zvezde", kazao je Carlo i nastavio:

"Oni su jedan od najboljih timova svijeta, postigli su prošle godine izuzetan uspjeh igrajući finale Lige šampiona, a i ove godine su dobro počeli. Odlično su organizirani. Takođe su u vrhunskom fizičkom stanju, tako da očekujem veoma intenzivan meč."

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Mohamed Salah? Ne znam da li je na 70 ili 80 posto, ali to ne mijenja činjenicu da je on vrhunski fudbaler i da će biti veoma opasan."

"Što se Jurgena Kloppa tiče, on je težak rival. Njegovi timovi imaju jasan identitet: vrlo dinamičan, agresivan i direktan kada napadaju."

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti