Ancelotti je majstor transfera: Za 60 miliona eura dovodi tri strašna pojačanja

Sjajan posao

Ancelotti je majstor transfera: Za 60 miliona eura dovodi tri strašna pojačanja

E. Oštraković

Trener Evertona, Carlo Ancelotti, ove sezone napravit će veliki remont u ekipi koju predvodi sa klupe.

Naime, on je već dugo u potrazi za pravim pojačanjima, a čini se da ih je konačno pronašao, a platit će ih dosta manje od očekivanog.

Ancelotti želi izmjeniti cijeli vezni red Evertona, a u klub želi dovesti, Jamesa Rodrigueza iz Real Madrida, Allana iz Napolija, te Doucourea iz Watforda.

Obzirom na trenutno stanje kada je riječ o transferima očekivano je da ova tri nogometaša vrijede mnogo, ali Everton će ih dovesti za 60 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Premier league:

To je jako mala svota novca obzirom na kvalitet igrača koje će dobiti Ancelotti u svom klubu, te je još jednom pokazao kako se posluje.

Top Komentari

Arnel925
Everton svake godine kupi propale zvijezde sa zvučnim imenima ali nikad vise ne uspiju od 8mjesta. Mislim da ekipi fali srce. Nije kvalitet u pitanju. Ali ovi igrači što doći nemaju volju za igru.
2 2
IzgubljeniSlon
Toliko strašna pojačanja da je Evertonovo 9..mjesto zagarantovano.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi