Ancelotti riga vatru na suce: "Izmislio je, ne mogu ništa više reći"

Trener Reala bijesan poslije remija

Ancelotti riga vatru na suce: "Izmislio je, ne mogu ništa više reći"

E. Ganibegović

Real Madrid je danas u dramatičnoj utakmici remizirao s Gironom (1:1) u 12. kolu Primere. Nakon utakmice trener Kraljeva osuo je paljbu po sucima i svašta rekao u izjavi.

Carlo Ancelotti, trener Real Madrida, nije nimalo zadovoljan načinom na koji je njegov tim danas remizirao s Gironom.

Krivicu je svalio na sudije i smatra da penal za gostujući tim nije trebao biti dosuđen.

"Bila je to teška utakmica. U ovom trenutku to je normalno. Bili smo na dobrom putu. Onda je došao onaj penal koji nas je koštao bodova. Utakmica je bila dobra.

Nije bilo penala. Ne dirajte ga rukom. Razgovarao sam s Asensijom. Istina je da je pozicija rijetka, ali nije igrao lijevom rukom.

A ako je igrao, lijeva ruka je uz tijelo. Ne znam, izmislio je. Ne mogu ništa više reći.

Oglasi

Ne znam, jer mogli smo zabiti i u drugim situacijama. Ali naravno da je to nešto što je utjecalo na nas. Mogli smo igrati drugačije, biti jači ili možda defanzivniji.

Ali kažem jednu stvar, u ovom trenutku sezone teško je, općenito, svaku utakmicu igrati na visokom nivou", rekao je Carlo Ancelotti, prenosi AS.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Na Twitteru se oglasio i sam Asensio koji je objavio snimak na kojem se vidi da nije igrao rukom i napisao da je nevjerovatno da se ovakve stvari danas dešavaju.

[twitter]https://twitter.com/marcoasensio10/status/1586788144149561346?s=20&t=4FhJk5QonU4rB4pTo-rQEw[/twitter]

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

barcaforever
Mislim da se radi o sudijskoj greški i da je Real oštećen, opet ne znam zašto je to sudija svirao ako je imao potpuni pregled situacije na monitoru, nije mi jasno kako to sudija ocijeni...treba biti objektivan
4 1
Klicko
Kokice u ruku i čitati plač navijačica penal vardrida na portalu ss.ba hahahaha
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi