Ancelotti: Crveni karton je smiješan, nije fer

Iskreno nakon poraza

Ancelotti: Crveni karton je smiješan, nije fer

E. Oštraković

Everton je danas poražen na gostovanju kod Southamptona sa 2:0.

Nisu nogometaši Carla Ancelottija odigrali dobru utakmicu, a posljednjih dvadesetak minuta igrali su i sa igračem manje, nakon što je isključen Digne.

Nakon utakmice sve je odlučio prokomentarisati trener Evertona.

"Crveni karton koji smo dobili bio je smiješan. Nije bilo nikakve namjere, a sasvim sigurno nije bio oštar start. Možda je ova priča oko Pickforda i Richarlisona koja se čula tokom cijele sedmice uticala na odluku sudije, ali to nije fer. Naravno da ćemo se žaliti", rekao je Ancelotti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ostaje da vidimo da li će odluka biti promjenjena, te da li će crveni karton nogometaša Evertona biti poništen.

Top Komentari

MangasColoradas
...ne seri djukelo zabarska,sudije su ti spasile bod protiv Liverpoola ne iskljucivsi onog mesara vec u 7. minuti...da jesu dobio bi 5 komada...i jos na kraju nije ni suspendovan nakon onog pokusaja ubistva...vi ste zadnji uz Manchester United koji imaju pravo da se zale na sudjenje.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi