Ancelotti o svom igraču: Bit će jedan od najboljih napadača u Engleskoj i Evropi
Calvert-Lewin je bio dvostruki strijelac protiv Nwcastlea

Postigao sva tri gola Evertona u posljednje dvije utakmice

Ancelotti o svom igraču: Bit će jedan od najboljih napadača u Engleskoj i Evropi

S. Pašalić

Everton je danas savladao u gostima Newcastle sa 2:1, a Carlo Ancelotti je tako stigao i do druge pobjede.

Italijan je nedavno preuzeo Everton koji ima dosta problema ove sezone i uspio je ostvariti pobjede protiv Burnleya (1:0) i danas protiv Newcastlea rezultatom 2:1.

Sva tri gola u ove dvije utakmice je postigao mladi napadač Dominic Calvert-Lewin kojeg je Ancelotti nakon meča protiv Newcastlea posebno pohvalio.

"Po mom mišljenju, on je fantastičan napadač - fantastičan s glavom, pametan u šesnaestercu i oštar.", rekao je Ancelotti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ali, on je mlad i zbog toga se mora poboljšati. On je ponizan momak i ne govori puno."

"Mislim da će on biti u vrhu u Engleskoj i Evropi. Ima sve kvalitete da bude vrhunski napadač", dodao je italijanski stručnjak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi