Ancelotti usred izjave prekinuo novinara pa počeo pjevati i zauvijek "kupio" sve navijače Reala
FOTO: guliverimage.com

Znao je proslaviti

Ancelotti usred izjave prekinuo novinara pa počeo pjevati i zauvijek "kupio" sve navijače Reala

Esmer Oštraković

Fudbaleri Real Madrida ostvarili su pobjedu pred više od 85 hiljada ljudi u finalu Lige prvaka protiv Borussije Dortmund. Konačan rezultat bio je 2:0 za Kraljeve.

Bilo je ovo deveto finale u ovom formatu za Real Madrid u Ligi prvaka, te su ostvarili pobjede u svih devet utakmica, a ulupno je tim iz Madrida prvak Evrope postao po 15. put.

Prvi udarac vidjeli smo u 12. minuti. Valverde se odvažio na udarac s distance, ali lopta je otišla visoko preko gola Kobela.

Prvo poluvrijeme proteklo je u dosta boljoj igri Borussije Dortmund koja je propustila nekoliko sjajnih šansi da dođe do vodstva protiv Real Madrida.

Drugo poluvrijeme je bolje otvorio Real Madrid. Toni Kroos je šutirao s lijevog ugla kaznenog prostora, u same rašlje je to išlo, ali Kobel brani.

Oglasi

Real Madrid dolazi do prednosti u 74. minuti. Toni Kroos iz kornera pronalazi Danija Carvajala, a ovaj pogađa za prednost Kraljeva.

Do drugog pogotka Real Madrid dolazi u 83. minuti. Velika greška Maatsena je to bila, poklonio je loptu Bellinghamu, a akciju završava Vinicius Junior i to bi vjerovatno bilo to.

Jako zanimljivo je bilo nakon utakmice, a vrlo simpatična scena viđena je dok je Carlo Ancelotti davao jednu od izjava.

Novinara je zanimalo šta je Ancelotti rekao svojim igračima u svlačionici na poluvremenu.

"Rekao sam im da ne gube loptu toliko. Puno smo gubili u prvom poluvremenu, a oni su opasni iz tranzicije", rekao je Ancelotti.

U tom trenutku u pozadini se čula navijačka pjesma Real Madrida, a novinar je reako "poslušajte ovu atmosferu".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

@livescore

DON CARLO BREAKS INTO SONG MID INTERVIEW 🤣🎶 #uclfinal #championsleague #fyp #foryoupage

♬ original sound - LiveScore

Nije uslijedio odgovor Ancelottija nego pjesma. Bez imalo oklijevanja Ancelotti je zapjevao i sigurno tako na još jedan način zauvijek "kupio" navijače ovog kluba.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi