Neymar je gledao finale Lige prvaka i nije imao dilemu: "To su dva najbolja igrača na svijetu"

Brazilac hvali sunarodnjake

Neymar je gledao finale Lige prvaka i nije imao dilemu: "To su dva najbolja igrača na svijetu"

Eldar Ganibegović

Sinoć je igrano finale Lige prvaka. Gledao ga je i Neymar i nakon njega izdvojio dva igrača za koja smatra da su u ovom momentu najbolji igrači svijeta.

Na Wembleyju u Londonu sinoć je odigrano finale Lige prvaka između Borussije Dortmund i Real Madrida, a Kraljevski klub je slavio rezultatom 2:0.

Strijelci za Real Madrid su u posljednjih 15-ak minuta utakmice bili Dani Carvajal i Vinicius Junior, te je španski velikan tako stigao do 15. titule prvaka Evrope.

Utakmica se pratila širom svijeta, a pratio ju je i bivši član Barcelone i PSG-a, a trenutno igrač saudijskog Al-Hilala, Brazilac Neymar.

Poslije utakmice se oglasio na Instagramu. Objavio je story na kojem je zajednička fotografija njegovih sunarodnjaka, Viniciusa Juniora i Rodryga.

"Dva najbolja igrača na svijetu", napisao je brazilski ofanzivac na pomenutom storyju, koji možete vidjeti ispod.

Oglasi

Instagram story Neymara.

Jasno je da mu je drago što su njegovi sunarodnjaci osvojili titulu prvaka Evrope, a treba spomenuti da je u timu Reala bio i treći Brazilac, Eder Militao.

Što se Neymara tiče, vrijedi podsjetiti da je on sezonu završio još u oktobru mjesecu kada je na utakmici Urugvaja i Brazila doživio tešku povredu koljena.

Ostaje da vidimo kada će se vratiti na teren. Ono što je za očekivati jeste da nikada neće biti onaj stari nakon povrede koju je doživio. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

On je ljetos otišao u Saudijsku Arabiju nakon što je šest godina proveo u PSG-u neuspješno pokušavajući osvojiti Ligu prvaka s ovim timom. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Madridista
Ma treba mesiju dati opet. Ipak je zabio 3 gola u MLS ligi. A što je najtužnije i da se to desi, mali smrad bi hladno uzeo nagradu kao da ju je zaslužio ...
0 1
user1620593935
Naravno da ce opet biti poklonjeno igracima Reala. Tako su godinama i Penaldu namjestali kao i lige prvaka
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi