Ancelotti pozvao PSG: Napoli ne želi biti u sjeni Juventusa
(Foto: EPA)

Želi pojačanja

Ancelotti pozvao PSG: Napoli ne želi biti u sjeni Juventusa

M. Šljivak

Novi trener Napolija Carlo Ancelotti želi u narednoj sezoni imati tim koji će biti rame uz rame sa Juventusom u trci za prvaka Italije.

Iako tim sa San Paola još uvijek nije doveo velika pojačanja, o njima se svakodnevno piše, a među najvećim željama je fudbaler PSG-a Angel Di Maria.

Ancelotti je konaktirao PSG i Di Mariju. Postoji želja za saradnjom od strane argentinskog fudbalera, a i prvak Francuske ne bi imao ništa protiv njegove prodaje.

Međutim, plata 30-godišnjeg fudbalera je to što predstavlja problem. On zarađuje 10 miliona eura po sezoni na Parku Prinčeva i ako bi prešao u redove Napolija, morao bi značajno smanjiti zahtjeve.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ne zna se još uvijek da li je Di Maria spreman na tako nešto. Cifra koju zarađuje nije mala i to bi na kraju moglo presuditi u ovom potencijalnom transferu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti