Ancelotti u januaru želi dovesti Jamesa Rodrigueza

Igrač Kraljevskog kluba na meti novog trenera Evertona

Ancelotti u januaru želi dovesti Jamesa Rodrigueza

S. Pašalić

Carlo Ancelotti želi u januaru u Everton da dovede Jamesa Rodrigueza iz Real Madrida, pišu španski mediji.

El Desmarque navodi da je klub iz Liverpoola glavni favorit za dovođenje Kolumbijca, a transfer bi mogao koštati oko 50 miliona eura.

Rodriguez se ovog ljeta vratio sa posudbe iz Bayerna, a ove sezone je odigrao samo devet utakmica i postigao je jedan gol, međutim imao je i dosta problema sa povredama.

Ancelotti je sarađivao sa Rodriguezom u Real Madridu i Bayernu, a pokušao ga je čak dovesti i u Napoli kada je bio trener ovog tima.

Igrača Reala žele Arsenal, Inter, Roma i Marseille, ali sada Everton ima najveće šanse da ga dovede.

U izvještaju se navodi da bi Zidane pristao da pusti Rodrigueza u januaru, iako drugi španski list - AS, tvrdi da Real žali da zadrži Kolumbijca do narednog ljeta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi