Ancelotti: Uvijek sam imao sjajne napadače u ekipi od Inzaghija do Ibrahimovića

Priželjkuje dolazak Icardija

Ancelotti: Uvijek sam imao sjajne napadače u ekipi od Inzaghija do Ibrahimovića

Endin Čaušević

Navijači Napolija još uvijek čekaju da njihov klub dovede neko zvučno pojačanje.

S Napolijem se ovih dana najviše povezuje James Rodriguez za kojeg je ovaj klub već slao ponude, ali je Real Madrid to odbijao jer žele više novca.

Pored Jamesa s Napolitancima se povezuje i Mauro Icardi koji je otpisan u Interu. O mogućim dolascima ovog dvojca govorio je i Carlo Ancelotti koji je priznao da se nada da će Napoli uspjeti dovesti barem jednog od njih.

"Pokušavamo razne stvari. Što se ekipe tiče treba naći neki balans i jasno je da još uvijek nismo spremni za takmičarske utakmice. Nadam se i pojačanjima, a znate već svi o kome se priča", rekao je Ancelotti i osvrnuo se na Icardija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Uvijek sam imao odlične napadača u svom timu od Inzaghija do Ibrahimovića. Icardi je sjajan napadač, ali i Milik je. Pričati sada o Mauru nije fer zbog Milika".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti