Betis nakon Fekira dovodi još jedno veliko pojačanje? Dogovor postoji još od prošle zime
Milik ima ugovor sa Napolijem do 2021. godine

Španski klub ima ozbiljne planove ovog ljeta

Betis nakon Fekira dovodi još jedno veliko pojačanje? Dogovor postoji još od prošle zime

S. Pašalić

Nabil Fekir je jučer i zvanično postao novi igrač Betisa.

Naime, 26-godišnji Fekir je napustio Lyon i stigao u Španiju, a francuski klub je od njegovog transfera dobio oko 25 miliona eura.

Sada lokalni list iz Seville, Estadio Deportivo tvrdi da Betis ima dogovor i sa napadačem Napolija Arkadiuszom Milikom.

Poljak je 2016. godine stigao iz Ajaxa u Napoli za 32 miliona eura, ali je od tada imao dvije teške povrede pa je dosta vremena bio van terena.

Prošle sezone je ipak odigrao 47 utakmica i postigao je 20 golova, a njegova trenutna vrijednost je 40 miliona eura.

Milik ima ugovor sa Napolijem do 2021. godine i još nije potpisao novi, a španski list tvrdi da ima usmeni dogovor sa Betisom još od zime 2018. godine.

"Milik je igrač kojeg smo pratili već u prošlosti i sada tražimo napadača, ali sada ne mogu reći ništa više", rekao je potpredsjednik Betisa Jose Miguel Lopez Catalan za jedan italijanski medij.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi