Ancelotti želi Benzemu u Bayernu

Francuz u Minhenu?

Ancelotti želi Benzemu u Bayernu

Midhat Šljivak

Italijanski stručnjak Carlo Ancelotti od ljeta će preuzeti vođenje minhenskog Bayerna.

On će na klupi slavnog bavarskog kluba zamijeniti Pepa Guardiolu, koji se nakon tri godine odlučio na odlazak iz Minhena.

Dolaskom Ancelottija na klupu, filozofija kluba se lagano mijenja, a počele su i prve špekulacije o tome ko bi mogao pojačati Bayern na ljeto.

Najavljuje se dolazak nekoliko igrača madridskog Reala, posljednjeg kluba u kojem je Ancelotti radio.

Ipak, konkretnih pregovora ili ponuda za sada nema, ali španski mediji tvrde kako bi francuski napadač Karim Benzema mogao biti prvo pojačanje Bayerna narednog ljeta.

Naravno, sve zavisi od činjenice hoće li Real dovesti do kraja januara pravo pojačanje u napadu, pa bi se tek tada i mogle ostvariti špekulacije o odlasku Francuza u Minhen.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sjajni 28-godišnji napadač već šestu sezonu nosi dres Kraljeva, a ove sezone je postigao 20 pogodaka u 19  nastupa.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi