Ancelottija pitali za Mourinhov potez u Torinu, odgovor je - urnebesan

Trener Napolija nasmijao novinare

Ancelottija pitali za Mourinhov potez u Torinu, odgovor je - urnebesan

Način na koji je Jose Mourinho odgovorio navijačima Juventusa na prozivke s tribina iz dana u dan puni medijske stupce.

Tokom utakmice menadžer Manchester Uniteda se susretao s uvredama na račun njega i Intera, kluba s kojim je svojevremeno osvojio sve što se moglo osvojiti, no nije se oglašavao sve do završetka meča.

Nakon velike pobjede Mourinho je odlučio malo provocirati navijače, pa je uletio na teren s rukom na uhu i osmijehom na licu, kao da poručuje domaćoj publici: "Ne čujem dobro..." Uslijedile su naravno brzo i reakcije, javljali su se Neville, Scholes, a novinari su komentar željeli čuti i od Napolijevog trenera Ancelottija.

Odgovor Italijana je bio urnebesan, pošto je i on kao i Mourinho stavio ruku na uho i rekao: "Ne čujem vas."

Kako je to izgledalo pogledajte u priloženom videozapisu. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

View this post on Instagram

Spot on from @mrancelotti 🤣👂 @officialsscnapoli

A post shared by 433 | Football (Soccer) (@433) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi