Manchester United gubitnik večeri: Na pomolu dva velika transfera, tiču se Kanea i Onane!

Zakuhava se na fudbalskoj pijaci

Manchester United gubitnik večeri: Na pomolu dva velika transfera, tiču se Kanea i Onane!

Admin Čaušević

U ponedjeljak navečer napravljeni su koraci naprijed ka realizaciji dva zvučna transfera, a glavni protagonisti su napadač Harry Kane i golman Andre Onana.

Manchester United bi mogao postati jedan od gubitnika ovog prijelaznog roka pošto je dugo vremena na meti imao Kanea, a posljednjih sedmica i Onanu.

Italijanski mediji posljednjih sati pišu o prvoj zvaničnoj ponudi koju je Manchester United poslao za Onanu, ali to prema svemu sudeći neće biti dovoljno.

Crveni đavoli su Interu za igrački karton kamerunskog golmana ponudili 40 miliona eura plus pet miliona bonusa, a taj iznos neće biti dovoljan.

Nerazzurri za jednog od svojih najboljih igrača žele najmanje 60 miliona eura, a dok u Engleskoj vagaju šta raditi, u Saudijskoj Arabiji ne sjede skrštenih ruku.

Oglasi

Naime, Al Nassr je danas Onani ponudio višemilionsku luksuznu ponudu te je navodno Kamerunac zagrijan za odlazak u Saudijsku Arabiju gdje bi se pridružio dosadašnjim saigračima Marcelu Brozoviću i Alexu Cordazu.

Druga loša vijest za Crvene đavole stiže iz Njemačke pošto je Bayern jako blizu da konačno završi transfer 30-godišnjeg Harryja Kanea.

Bayern je u direktnim pregovorima za Tottenhamom, a u sve se uključio i Karl Hainz Rummenigge te je savjetnik u Bayernu šef za realizaciju ovog transfera.

Njemački velikan je još ranije postigao dogovor sa engleskim napadačem te je preostalo završiti najteži dio posla, odnosno nagovoriti Tottenham na prodaju.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bayern je već neko vrijeme u potrazi za golgeterom vrhunske klase te bi se dovođenje Kanea smatralo punim pogotkom, međutim bit će neophodno potrošiti oko 100 miliona eura.

Kako sada stvari stoje na Old Traffordu bi se već od sutra mogli okrenuti nekim drugim metama.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Eno30
Svi se pojačavaju , a United još ništa i kad se proberu igrači onda će dovesti nekog bezveze igraca.
0 0
Viper20
Napadač sa 30g,zadnjom godinom ugovora,0 trofeja.. 100m£ je previse,ne znam bas jel United ovde dobitnik ili gubitnik..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije