Zbog jednog fudbalera Hasan Salihamidžić postaje omražen u Bayernu, šefovi su frustrirani!

Još se čeka odgovor

Zbog jednog fudbalera Hasan Salihamidžić postaje omražen u Bayernu, šefovi su frustrirani!

Admin Čaušević

Ko bi rekao da će novom rukovodstvu Bayerna Hasan Salihamidžić kroz nekoliko sedmica postati omražena ličnost i to sve zbog jednog čovjeka.

Salihamidžić je na kraju prošle sezone napustio Bayern i to nakon što je dobio otkaz na poziciji sportskog direktora. Od tada se u javnosti pojavio samo jednom. Bilo je to u društvu Mehmeta Scholla.

U međuvremenu u Bayernu postaju frustrirani zbog ponašanja Alphonsa Daviesa, a za sve krive odnos sjajnog lijevog beka sa legendarnim bh. reprezentativcem.

Odnos između Bayenra i Daviesa je poprilično napet posljednjih sedmica. Reprezentativac se nedavno požalio na svoj status u klubu.

Čini se da je planirano produženje ugovora pauzirano, a čelni ljudi bavarskog velikana trenutno su pomalo frustrirani zbog razvoja situacije.

Oglasi

Pregovori su trajali dok je sportski direktor bio Salihamidžić, ali nakon otkazala popularnom Braci situacija se promijenila i sve je stopirano.

Navodno su Davies i njegov agent odlučili da odugvlače i to sve zbog otkaza Salihamidžić jer ga je on doveo u Bayern i bio mu je kontakt osoba.

Ovaj 22-godišnjak i njegov agent žele pričekati i vidjeti koliko je intenzivan interes Real Madrida za Kanađanina jer se špekuliše da su Los Blancosi bacili oko na Daviesa.

Daviesov ugovor traje do ljeta 2025. godine, a cilj svih u Bayernu je da ga u klubu zadrže što je duže moguće, međutim poslije odlaska Salihamidžića situacija se promijenila.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Real Madrid je ne tako davno uspio dovesti Davida Alabu iz Bavarske i to besplatno. Isti scenarija u Minhenu sa Daviesom uopše ne žele ponoviti.

Inače, Kanađanin porijeklom iz Liberije je propustio završnicu prošle sezone zbog povrede, a novu takmičarsku godinu bi trebao dočekati potpuno spreman.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

sloboda2
Preimenujte ovu stranicu u vidoviti sportsport.ba jer nista od aktuelnih desavanja ne pisete vec proricete buducnost!!
0 0
Voland
Baš mi ih je žao. Nek osjete malo na svojoj koži ono što oni rade ostatku Bundeslige
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi