Andrea Agnelli dioničarima nije odgovorio samo na jedno pitanje

Održana redovna Skupština Juventusa

Andrea Agnelli dioničarima nije odgovorio samo na jedno pitanje

Admin Čaušević

U Torinu je održana redovna Skupština Juventusa poslije koje su čelni ljudi Bianconera odgovarali na pitanje klupskih dioničara. 

Najvažnija vijest je svakako postepeno povećanje kapitala u ukupnom iznosu od 300 miliona do sezone 2023/2024.

To znači da se Stara dama postepeno sprema za novu operaciju "Cristiano Ronaldo" i za očekivati je da nekom od narednih prijelaznih rokova stigne neko novo zvučno ime.

Dioničare su zanimale mnoge stvari. Jedna od njih se odnosila i na uklanjanje zvjezdice ispred Allianz stadiuma koja je posvećena Antoniju Conteu.

Upravo je to jedino pitanje na koje klupski predsjednik Andrea Agnelli i njegovi saradnici nisu odgovorili.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Odlukom da postane trener Intera Conte je pao u očima mnogim navijačima Juventusa, ali Agnelli očigledno nije zaboravio šta je on uradio za torinski klub.

Conte je 15-ak godina bio član Juventusa kao fudbaler, a od 2011. do 2014. godine je obavljao i trenersku funkciju pri čemu je osvojio tri Scudetta i vratio Juventus u vrh italijanskog fudbala.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi