De Ligt: Ne opterećujem se kritikama

Igra sve bolje i bolje

De Ligt: Ne opterećujem se kritikama

Juventusov defanzivac Matthijs de Ligt izjavio je kako ne mari za kritike italijanske javnosti.

De Ligt je u Juventus došao ljetos za 86 miliona eura, i to nakon dvomjesečne sage koja ga je povezivala s 'pola Evrope', ali start u novom klubu nije protekao onako kako se nadao.

U prvim nastupima De Ligt nije ulijevao veliku sigurnost, kritike na njegov račun bile su sve učestalije, ali s tim se, kako je izjavio, nosi veoma dobro.

"Iskreno, ni ne čitam što mediji pišu. Sada protiv Lokomotiva mislim da sam odigrao dobru utakmicu. Bio sam čvrst, stabilan, nisam puno griješio. Lokomotiv nije skoro imao nijedan šut prema našem golu", izjavio je De Ligt.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U De Ligtovu odbranu nedavno je stao i iskusni Marcello Lippi, koji je izjavio kako u kvalitete mladog Holanđanina ne treba sumnjati i da ni jednom Zidaneu nije bilo lako kada je tek došao u Juventus.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi