Belotti na ljeto napušta torino za "siću"

Odredili cijenu

Belotti na ljeto napušta torino za "siću"

E. Čaušević

Italijanski napadač Andrea Belotti će na kraju ove sezone prema svemu sudeći napustiti Torino.

Belotti već nekoliko sezona pruža jako dobre partije u dresu Torina i za njega se interesovalo nekoliko klubova, ali do transfera nije došlo jer su iz ovog kluba tražili 100 miliona eura za njega.

Međutim, čini se da se sada situacija drastično promijenila i da u Torinu na ljeto žele prodati ovog 27-godišnjeg napadača jer mu za godinu dana ističe ugovor i mogao bi otići besplatno.

U Torinu su odlučni da ga prodaju kako bi barem nešto zaradili, ali jasno je da će drastično morati sniziti cijenu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Italijanski mediji prenose da će Belotti moći da ide ukoliko neki klub za njega ponudi 35 miliona eura ovog ljeta što sigurno neće biti problem.

Njegova otkupna klauzula je 100 miliona eura, ali samo za klubove van Italije. Ukoliko ostane na Apeninima Belotti može da ide za 35 miliona eura.

Top Komentari

rocccavela
Otkad se "torino" pise sa malim slovom?
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi