Fantastičan preokret Torina u režiji Zaze, Gojak ušao s klupe

Dobar meč bh. reprezentativca

Fantastičan preokret Torina u režiji Zaze, Gojak ušao s klupe

E. Čaušević

Torino je danas na svom terenu nakon preokreta pobijedio Sassuolo sa 3:2 u zaostalom meču 24. kola Serije A.

Sassuolo je odlično igrao u prvom poluvremenu i činilo se da će s tri boda napustiti Torino, ali se to nije desilo.

Gosti su poveli već u šestoj minuti kada je Caputo uposlio Berardija koji je pogodio za 1:0. Pola sata kasnije Berardi je ponovo u centru pažnje kada sjajno pogađa za 2:0.

Međutim, Torino je do kraja utakmice uspio da dođe do nevjerovatnog preokreta. U 56. minuti na teren je ušao i bh. reprezentativac Amer Gojak koji je odigrao jako dobro i itekako je zaslužan za preokret svog tima.

Torino je u 77. minuti smanjo na 2:1 preko Zaze, a desetak minuta kasnije Mandragora pogađa za 2:2.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kada se činilo da je to konačan rezultat meča Torino je u 92. minuti došao do potpunog preokreta. Ansaldi je bio asistent za danas odličnog Zazu koji pogađa za 3:2 i postiže svoj drugi gol na meču.

Torino je sada izvan mjesta koje vode u niži rang i nalaze se na 17. poziciji sa 23 boda. Sassuolo je osmi sa 39 bodova.

Promo

Top Komentari

lemonsqueezy
Mogli ste vala spomenuti i da se Gojaku piše asistencija kod drugog gola, nakon njegovog ulaska su pravo proigrali i zabili tri gola za preokret.
6 0
Pajver
Samo da nam ga ne vrate u Dinamo jedva smo im ga uvalili ali naveliko se piše da ga vraćaju a mi već imamo igrače koji griju klupu
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti