Andrea Pirlo novi trener Partizana?

Sportska vijest dana u Srbiji

Andrea Pirlo novi trener Partizana?

E. Ganibegović

U Srbiji je upravo "odjeknula" vijest da bi Andrea Pirlo mogao postati novi trener tamošnjeg Partizana. 

Tu vijest, kao ekskluzivnu, plasirao je Sport Klub

Kako su prenijeli, čelnici Partizana do vikenda žele da dobiju konačno "da" od Andree Pirla i to skoro po svaku cijenu. 

Pirlo je inače već u Beogradu gdje se nalazi službeno na jednom fudbalskom kampu, a kako pomenuti izvor dalje prenosi, kontakti su već uspostavljeni, a Pirlo je ostavio prostora za dalji razgovor. 

Već se spominje i plata koju bi legendarni Talijan dobio, a ona iznosi 1,5 miliona eura po sezoni.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Može li poslije Torineza u još jedan crno-bijeli tabor? Poslije Italije, u Srbiju… Nakon Juventusa, u Partizan… Naizgled, u ovom trenutku djeluje kao fantazija, ali… Partizan je ozbiljno krenuo po velikog Andrea Pirla. Puki san, ili java, znat će se vrlo brzo", zaključak je u pomenutom izvoru. 

Podsjetimo, Pirlo je u trenerskoj karijeri do sada vodio Juventus na 52 utakmice, osvojio italijanski Kup i Superkup, a od maja 2021. godine je bez posla.

Top Komentari

user1639705257
Hahahahaha hahahahaha hahahahaha hahahahaha hahahahaha hahahahaha hahahahaha sad će ga Vučić pod ruku uhvatiti i " Nevolji" ga predati . Hahahahaha hahahahaha hahahahaha hahahahaha
9 2
user1651398816
Hahahaahahhahayahhahaahhahahahahahahahahahahahahahahhahahahahaahhahahahahahaaahahahahah
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije