Ovo se rijetko viđa: Dvojica igrača Partizana pozdravljeni od navijača Zvezde

Dok su svi ostali napustili teren

Ovo se rijetko viđa: Dvojica igrača Partizana pozdravljeni od navijača Zvezde

M. Šljivak

FK Crvena zvezda osvojila je trofej pobjednika Kupa Srbije pobjedom nad velikim rivalom Partizanom od 2:1.

Tako su beogradski crveno-bijeli uzeli duplu krunu ove sezone i Partizan su ostavili bez ičega.

Činjenica da nisu osvojili trofej bila je bolna za većinu fudbalera Partizana. Odlučili su otići s dodjele medalja i to su učinili gotovo svi.

Ostala su samo dvojica fudbalera crno-bijelih. Miloš Jojić i Ivan Obradović ostali su na terenu i dobili su aplauze navijača Crvene zvezde.

Naravno, prava je rijetkost da rivalski igrači dobiju aplauze s tribina. Ovo je zaista jedinstven slučaj.

Partizan je u završnici sezone imao dosta primjedbi na suđenje. Smatraju da je Crvena zvezda favorizovana i da su zbog toga ostali bez titule prvaka.

Treba istaći da je trener Partizana Aleksandar Stanojević podnio ostavku nakon večerašnje utakmice i crno-bijeli će morati potražiti novog trenera.

Top Komentari

King_Kenny
...ovi novinari su garant Sandzaklije cim ovoliko guraju vijesti iz svoje matice Srbije.
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti