Pirlo: Svi vjerujemo u Scudetto

Juventut ne odustaje

Pirlo: Svi vjerujemo u Scudetto

Edmir Škorić

Trener Juventusa Andrea Pirlo smatra da je njegov tim i dalje konkurentan u borbi za Scudetto.

Juvnetus je u subotu navečer kiksao u Veroni (1:1) i sve je veći zaostatak za vodećim Interom, ali Pirlo smatra da je Stara dama još uvijek u mogućnosti da osvoji Scudetto.

Sada Juventusu slijedi duel sa Spezijom.

"Spezia igra dobro ove sezone i bit će teo teška utakmica. Postigli su sjajne rezultate protiv velikih timova. Moramo da nastavimo da se borimo za Scudetto. Moramo odigrati intenzivnu utakmicu od samog početka. Pokušat ćemo da ispravimo naše greške iz prethodnih utakmica i da pobijedimo", rekao je Pirlo.

Pirlo je rekao da Federico Chiesa neće biti korišten kao drugi napadač pored Cristiana Ronalda.

"Chiesa nije zamisliv kao drugi napadač. U momčadi nema igrača poput njega, on igra dobro na svojoj poziciji i stoga nećemo ništa mijenjati. Sutra ćemo procijeniti stanje Alvara Morate i vidjet ćemo hoće li biti na klupi".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Još jednom je govorio o Scudettu.

"Vjerujemo u titulu, ne bih to govorio da ne vjerujem. Znam da svi u ekipi vjeruju da možemo biti prvaci", zaključio je.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SeriaA
Bolje vsm je da vjerujete u meki turabija ?? da kuite koju litru vode
3 1
Gluha1987
Joj novinara juventut ne odustaje hahahaha
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi