Dan za pamćenje Andreja Đokanovića

Igrač utakmice

Dan za pamćenje Andreja Đokanovića

E. Škorić

Andrej Đokanović je jedan od najvećih dobitnika velikog derbija koji je odigran na Grbavici.

Istina, nije bilo pogodaka i sama utakmica nije ispunila očekivanja, pa smo vidjeli tek dvije-tri dobre šanse.

Na kraju, bod koji će puno više značiti Sarajevu, pošto su na Grbavici zadržali devet bodova pednosti upravo nad gradskim rivalom.

Đokanović je danas proslavio svoj 20. rođendan, upisao je jubilarni 50. nastup u bordo dresu i kao šlag na kraju - u izboru novinara izabran je za igrača utakmice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sarbit2019
Bravo Andrej ti sa 20 godina vise titula nego neki igraci zeljkana iz prve udarnicke postave a imaju po 36,35,34 godine sve Mladost u željkanu to je buducnost.
14 4
Gonner1886
Nadam se da je selektor zadovoljan makar s tobom.. Bravo mališa
13 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi