Bahati otac srpske zvijezde želi omastiti brk: "Dajte mi tri miliona i nagovorit ću ga da dođe"
Otac Jovica je suviše bahat (Foto: Instagram)

Nevjerovatno

Bahati otac srpske zvijezde želi omastiti brk: "Dajte mi tri miliona i nagovorit ću ga da dođe"

Midhat Šljivak

Roditelji često znaju skupo koštati sportiste tokom karijere, a bahatost Jovice Živkovića, oca srpskog fudbalera Andrije Živkovića prelazi apsolutno sve granice. On je od ruskog Krasnodara zatražio tri miliona eura za sebe kako bi sina nagovorio da potpiše za ovaj klub.

Andrija Živković igra jako dobar fudbal u redovima grčkog PAOK-a. 27-godišnji ofanzivac privukao je pažnju na sebe, a rado bi ga u svojim redovima vidio ruski Krasnodar.

Rusi timu iz Soluna nude sedam miliona eura za Živkovića. PAOK je spreman prihvatiti ovu ponudu, ali u posao se umiješao otac srpskog fudbalera Jovica.

On je iskazao nezapamćenu bahatost. Odlučio je da za sebe uzme koji milion, te je od ruskog kluba zatražio cifru od tri miliona eura kako bi nagovorio sina da potpiše za njih.

Interesantno je kako je rukovodstvo Krasnodara spremno da izdvoji određeni dio novca za bahatog oca. Ipak, za to će biti potrebno da PAOK spusti cijenu.

Oglasi

Oni u tom slučaju grčkom klubu žele ponuditi šest miliona eura odštete za Živkovića, a ocu na račun bi išlo milion i po eura.

Hoće li do transfera srpskog reprezentativca doći vidjet ćemo u narednim danima. On je ove sezone u dresu PAOK-a, čiji je član od 2020. godine, postigao 13 golova i upisao je sedam asistencija u 29 utakmica.

FK Partizan zaradio 6.5 miliona eura od Živkovića

Andrija Živković je dijete beogradskog Partizana. Prošao je omladinske selekcije ovog tima, a kvalitet je dokazao i u prvom timu.

On je 2016. godine napravio prvi veliki transfer. Oduševio je skaute Benfice koja je na kraju isplatila 6.5 miliona eura za njegove usluge.

Oglasi

Nije se međutim u Lisabonu najbolje snašao. Odigrao je samo 24 utakmice za portugalskog velikana i postigao je jedan gol.

Potražite više informacija na temu Super League:

Prvi potez je napravio odlaskom u Grčku. U redovima PAOK-a je eksplodirao i igrao je sjajno u prethodne tri i po godine.

Za reprezentaciju Srbije je u 42 odigrana meča postigao jedan pogodak.

Top Komentari

BosanskaSvedska
Ja cu mu dati 3 traktora pa nek ode!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi