Ibišević rekao 'ne' Trabzonsporu

Želi ostati u Herthi

Ibišević rekao 'ne' Trabzonsporu

U turskom klubu Trabzonspor nezadovoljni su jer im je bivši bh. reprezentativac rekao 'ne'. 

Riječ je naravno o napadaču Herthe Vedadu Ibiševiću koji se u posljednje vrijeme dovodio u vezu sa odlaskom u pomenutu ekipu.

Ipak, prema pisanju njemačkih medija, Ibišević je rekao 'ne' Trabzonsporu te je u obrazloženju kazao kako nema namjeru otići iz Herthe ovog ljeta.

Osim 34-godišnjeg napadača, tursku ekipu odbio je i Hrvat Ivan Santini koji trenutno nastupa za Anderlecht. Iz belgijske ekipe su poručili kako nemaju namjeru slušati ponude za svog napadača.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Trabzonspor se sada okreće brazilskom napadaču Jonathasu koji trenutno igra za Hannover. Radi se o fudbaleru koji je tokom karijere promijenio veliki broj klubova, a tržišna vrijednost mu je tri miliona eura.

Za kraj ćemo dodati i to da je bh. napadač Vedadd Ibišević član Herthe od 2016. godine, a do sada je za klub odigrao više od 80 utakmica i postigao 28 golova. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti