Andy Carroll zna gdje će igrati sljedeće sezone?

Ostaje u Newcastleu?

Andy Carroll zna gdje će igrati sljedeće sezone?

Čini se kako korpulentni napadač Andy Carroll zna gdje će igrati i naredne sezone.

On je ljetos iz West Hama prešao u Newcastle s kojim je potpisao jednogodišnji ugovor.

Iako za sada nije ponudio ništa specijalno, odnosno nije se ni jednom upisao u strijelce, Carroll će prema pisanju Mirrora, dobiti ponudu da potpiše ugovor na još jednu godinu.

U Newcastleu su zadovoljni jer su Carrolla ove sezone zaobišle povrede.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Oduševljeni smo jer smo uzdigli Andyja. Samo nam je bitno da ostane zdrav. To je jako važna stvar, šteta je što su povrede uništile njegovu karijeru", rekao je trener Svraka Steve Bruce kada su ga novinari upitali ostaje li Carroll i poslije ove sezone.

Ovaj napadač je najslavnije dane karijere proveo upravo u Newcastleu iz kojeg je otišao u januaru 2011. godine i potpisao za Liverpool. Kasnije su povrede krive što nije uspio napraviti gotovo ništa u karijeri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti