20

Komentari (20)

PapaK
Idioti ne kontaju da je Championship jaci od francuske Ligue 1 i Bundeslige (osim Bayerna, Borusije, Frankfurta i Werdera).
Krosteutegurovic
Dobar klub za sticanje iskustva. Nadam se da će igrat, samo se bojim da će ga englezi razguliti fizički, jer nema on baš kila da se nosi sa fizički puno spremnijim igračima.
Baboisback
saju701
Sretno nadam se da cemo gledati dobre partije al da si mogao u bolji klub to stoji 1/1.
user1605368976
DadiG
Iako je engleska druga liga (Championship) jaka i kvalitetnija od 90% prvih liga izvan liga petice, neće odigrati ni utakmice u evropskim takmičenjima naredne 4 godine
TMilidza
Otkud znas da ce ostat 4 godine tamo
DadiG
Naravno da postoji mogućnost da promjeni tim ali ideš po predpostavci po ugovoru
PapaK
Jaca je i od Bundeslige prijatelju.
user1611330382
Mislim da je Sheffield Utd. njegova zivotna zelja
Fixa
Ja mislio chelsea
SeoRusilac
Sretno Anele, aBd za godinu ili dvije ideš u neko od top 5 ekipa u Premiershipu
zgembo.popuslic
Nema on mase za englesku ligu, fali mu jos 20kg, ima da ga otresaju ko boscu poslije gostiju:) Dzeko se jedva nosio snagom sa njima a duplo je snazniji od ovog malog
SeoRusilac
Nije ni Džeko odmah bio jak , dosta je napredovao fizički u Cityu,a Anel je još mlad
zgembo.popuslic
U njegovim godinama je imao puno vise mase i misica nego on al et vidjet cemo kako ce se nosit. Engleska liga je poznata po duel igri, nema faula dok te neko bas ne udari ili povuce za dres, sve ostalo je "ko je jaci u duelu"
_admirr.x
za bolje i nije
Emin_Podzic
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.