Još jedan velikan kreće po Ahmedhodžića: "Anel ima sve"

Sve veći broj timova želi bh. reprezentativac

Još jedan velikan kreće po Ahmedhodžića: "Anel ima sve"

E. Škorić

Bosanskohercegovački reprezentativac Anel Ahmedhodžić sve je traženiji na tržištu nakon još jedne dobre sezone u Švedskoj.

Malmo je postao prvak, a Anel (21) pokazao da će u budućnosti biti vrhunski štoper. Već sada ga traže Chelsea, Milan, PSV... a u utrku se uključio i slavni Ajax, koji je oduševljen njegovim nastupima protekle sezone.

U svakom slučaju, čak i u redovima švedskog prvaka bivaju svjesni da ne mogu zadržati Ahmehdodžića duže od ljeta, a vjeruje se da je transfer realan i na zimu.

"Interes je ogroman. Gotovo svakodnevno se piše o Anelu i nije tajna da uvijek postoje novi klubovi koji ga zovu. Ne moraju to biti nužno klubovi, već agenti ili ljudi koji se bave transferima ili su posrednici u nekim timovima", rekao je Anelov menadžer Marcus Rosenberg, dodavši:

"Anel ima sve. Naravno da još može puno toga naučiti, ali ako pogledate važne osobine - mlad je, visok, građen, ima tehniku i dobar pregled. Ma on ima sve", tvrdi menadžer.

"Anel mora otići u klub u kojem može potpuno procvjetati, negdje gdje neće završiti na klupi. Svi klubovi sa zanimanjem već neko vrijeme prate Anela i tako znaju zašto ga žele dovesti. Tokom zimske pauze slušat ćemo razne ponude koje dobijemo".

Top Komentari

Maestro
Iskreno se nadam da ćeš odabrati klub u kojem se možeš adekvatno prilagodit svojim igrama i još da napredujes a ne da ćeš odma potrčati za novcem i sjedit na klupi
17 1
user1590396893
Ako je pametan otići će u Ajax (ako je istina da hoće da ga dovedu), jer je to pravo mjesto za mladog igrača
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi