Gazzetta dello Sport: Inter odavno prati bh. reprezentativca i krenut će po njega

Ahmedhodžić na meti još jednog tima

Gazzetta dello Sport: Inter odavno prati bh. reprezentativca i krenut će po njega

E. Škorić

Za bosanskohercegovačkog reprezentativca Anela Ahmedhodžića zanima se veliki broj timova, a najnoviji na toj listi je Inter.

Od prošlog ljeta je stoper Malmea i reprezentacije BiH na meti velikih timova širom Starog kontinenta, ali najviše se povezivao s Atalantom i Napolijem.

U posljednje vrijeme se pojavila mogućnost da ode u Ajax koji je uspostavio pregovore sa švedskim klubom, a sada Gazzetta dello Sport donosi informaciju da bi Anel mogao zaigrati na Giuseppe Meazzi.

Naime, Inter je klub koji već neko vrijeme prati Ahmedhodžićev razvoj i spreman ga je ovog ljeta kupiti.

Navodno je Atalanta već ponudila devet miliona eura, pa će i Inter morati da požuri ako ne želi da izgubi šansu da za jedan manji iznos dovede kvalitetnog i mladog defanzivca.

Ranije je Anel i sam priznao da ga želi veliki broj timova i da je blizu odlaska iz Malmea s kojim je bio prvak Švedske prošle sezone.

"Čekaj, da prebrojim... Sedam klubova me želi i to dobrih klubova", rekao je Anel u intervjuu za švedski Sydsvenskan.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Na pitanje novinara o mogućem transferu u Atalantu sa kojom se uveliko i odavno povezuje, Ahmedhodžić odgovara:

"Nije još ništa dogovoreno, ali jako je blizu. Još nije ništa odlučeno."

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

kadiC
Momak je u top 50 stopera najtalentovanijih u evropi do 21 godine bio po izboru mnogih novina uglednih (ali ne novine kao naša ubleha) ), portala , analitičara i sigurno je da će otici u kvalitetnu ekipu. Da li će se nametnuti i igrati to se ne moze znati.. ali sigurno da je jako dobar stoper.
6 0
Iunutraje
pogledajte svi sliku koju je postavio SportSport...Pa Grbavica..Golem si Željo ? šala mala
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije