Skandiranje navijača Intera oduševilo fudbalski svijet

Zna se da su uz njega

Skandiranje navijača Intera oduševilo fudbalski svijet

E. Čaušević

Fudbaleri Intera počeli su pripreme za novu sezonu u kojoj će braniti titulu prvaka Italije.

Inter je prošle sezone uspio da zaustavi devetogodišnju dominaciju Juventusa i dođe do Scudetta nakon 11 godina čekanja.

Ovaj klub očekuje dosta izazova u novoj sezoni jer nije tajna da se klub nalazi u teškoj finansijskoj situaciji zbog koje su krenuli s prodajom nekin najboljih igrača. Kluib je već napustio Achraf Hakimi koji je prešao u PSG i čini se da neće biti jedini koji će otići.

Većina Interovih igrača počela je pripreme za novu sezonu, a na treningu je bio i Simone Inzaghi koji je izabran za novog trenera nakon što je Antonio Conte neočekivano napustio klub.

Igrači Intera i danas su odiradili trening u Appianu gdje ih je dočekala velika grupa navijača koja ih je iznenadila svojom posjetom.

Fudbaleri ovog kluba odlučili su da izađu i pozdrave navijače koji su svojim skandiranjem sve oduševili. Naime, navijači su počeli skandirati ime Christiana Eriksena koji je doživio srčani udar nedavno.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nije poznato da li će Eriksen moći više zaigrati u dresu Intera, ali sigurno je da od navijača ovog kluba ima veliku podršku što su oni i danas dokazali.

Video koji se pojavio na društvenim mrežama oduševio je fudbalsku javnost, a sigurno je da će Eriksen biti itekako sretan što navijači i njegovi saigrači iz Intera misle na njega.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi