Ahmedhodžić na rubu suza: "Ja ću se uvijek boriti"
FOTO: EPA

Teško mu pao poraz

Ahmedhodžić na rubu suza: "Ja ću se uvijek boriti"

Haris Zilić

Nakon teške zeničke noći i poraza u polufinalu baraža za EURO od Ukrajine rezultatom 2:1, stigle su i prve reakcije iz našeg reprezentativnog tabora.

Sjajnu utakmicu odigrao je Anel Ahmedhodižić, ali u finišu meča je mogao napustiti teren zbog jakih grčeva u obje noge, a nakon utakmice je bio na rubu suza.

Štoper naše reprezentacije i engleskog Sheffield United jedva je skupio snage za izjavu.

"Pratili smo plan selektora dobro, sve je bilo dobro do 80. minute i ne znam šta se desilo. Nisam ni vidio šta se desilo", rekao je Ahmedhodžić.

Igrao je pod grčevima i priznao da mu se to nije nikad prije desilo.

Oglasi

"Nisam prije imao grčeve, trčao sam pod grčevima, večeras sam u obje noge imao grč, nikad prije mi se to nije desilo."

Na kraju je naglasio da će uvijek tu biti za reprezentaciju.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Ja ću se uvijek boriti za ovu državu i s ovom ekipom, uvijek ću biti tu. Prijateljska utakmica protiv Izraela će biti prilika da zaigramo malo bolje."

Top Komentari

ElvirBolic
Sve na stranu ali Hadzikadunic i Ahmedhodzic su ozbiljan stoperski tandem. S Dedicem na beku i Kolasincem koji sigurno moze iznijeti bar jos jedan ciklus nedostaje nam samo golman, jer Sehic Drvo nije za reprezentacije.
0 0
Baron22
Bori se , trci , gini , drugi će lopte igrati ...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi