Ahmedhodžić u 100. minuti "poklonio" pobjedu Tottenhamu, saigrači šokirani njegovim potezom

Na kraju ostali bez bodova

Ahmedhodžić u 100. minuti "poklonio" pobjedu Tottenhamu, saigrači šokirani njegovim potezom

Esmer Oštraković

Veoma lud dan jučer je viđen kada je riječ o fudbalu u Premiershipu, a možda i najluđu utakmicu odigrali su Tottenham i Sheffield United.

Naravno, domaća ekipa je na ovom susretu bila apsoultni favorit, najviše zbog jako dobre forme u kojoj se nalazi.

Sa druge strane gosti su došli na ovaj susret sa nadom da mogu ostvariti dobar rezultat, a tri boda u džepu imali su sve do 98. minute.

Naime, sredinom drugog poluvremena gostiju su došli do vodstva i činilo se tada da Tottenham nema vremena da se vrati u ovu utakmicu.

Minute su prolazile, ali sudijska nadoknada bila je kobna za gostujuće igrače na ovom susretu.

Oglasi

Prvo je Richarlison u 98. minuti nakon kornera postigao gol za poravnanje na ovoj utakmici, ali gosti su opet mogli koliko-toliko biti zadovoljni bodom.

Na kraju su i taj bod uspjeli prosuti u naredne dvije minute i to prvenstveno nakon velike greške Anela Ahmedhodžića.

Naime, štoper Sheffielda dobio je loptu od svog golmana, imao je svo vrijeme svijeta da uputi dobro dodavanje, ali on je odabrao najgore moguće rješenje.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Dodao je tešku loptu svom saigraču, igrači Tottenhama presjekli su loptu na tridesetak metara od gola Sheffielda i Kuluševski je postigao gol za pobjedu.

Niko od igrača gostiju nije mogao da vjeruje šta je uradio Ahmedhodžić i svi su praktično popadali na zemlju u nevjerici.

Top Komentari

velez mo
Da Bog da ti svaka takva bila,otjerati ga momentalno iz Reprezentacije
2 4
Mel_Glupson
Hehehe sad ce linč na djecka .. svaki pogrešan pas ce mu se pratiti ... bejem Edinu Đeki ženu u po hevare a novinarima isto tako žene omasatim *****om hehehe
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi