Sastav Sheffielda su svi čekali, a razočarane oči bh. navijača uprte su u Anela Ahmedhodžića

Zbog povrede nije igrao za Zmajeve, ali...

Sastav Sheffielda su svi čekali, a razočarane oči bh. navijača uprte su u Anela Ahmedhodžića

Endin Čaušević

Tottenham i Sheffield United igraju danas u Londonu utakmicu petog kola engleskog Premiershipa, a u centru pažnje pred početak utakmice našao se bh. reprezentativac Anel Ahmedhodžić.

Takmičenje u Premiershipu nastavljeno je nakon reprezentativne pauze tokom koje je Ahmedhodžić bio glavna tema jer se nije pojavio na okupljanju Zmajeva na Ilidži.

Ahmedhodžić se pravdao da je zbog povrede propustio duele protiv Lihtenštajna i Islanda, a nakon što iz Saveza nisu uspjeli da ga kontaktiraju kako bi provjerili šta se dešava odlučili su na kraju da ga suspenduju.

Špekulisalo se tada da će Ahmedhodžić zbog povrede propustiti i meč protiv Tottenhama, ali prije nekoliko dana postalo je jasno da se to neće desiti jer je bh. defanzivac trenirao normalno s ostatkom tima.

Ahmedhodžić se brzo uspio oporaviti zbog povrede zbog koje se nije pojavio na okupljanju bh. reprezentacije zbog čega je izazvao skandal.

Oglasi

Da nije riječ o ozbiljnoj povredi najjasnije postalo je danas pred gostovanje Sheffielda ekipi Tottenhama jer će Ahmedhodžić danas igrati od prve minute.

Tottenham: Vicario, Porro, Romero, Van de Ven, Udogie, Sarr, Bossouma, Maddison, Kuluševski, Son, Solomon.

Sheffield United: Foderingham, Ahmedhodžić, Basham, Robinson, Bogie, Vinicius Souza, McAtee, Hamer, Thomas, McBurnie, Archer.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Za Sheffield će ovo biti itekako teško gostovanje jer je Tottenham odlično otvorio sezonu i u nizu je od tri uzastopne pobjede. S druge strane Sheffield nakon četiri kola ima tek jedan osvojen bod.

Top Komentari

Mowzilla
Prestanite vise sa lincovanjem Anela, kao da jedva cekate da vise nikad ne igra za repku! Momak je pogrijesio samo u koracima, a sve je bar naknadno s malim zakasnjenjem dostavljeno savezu, sto je i Husic potvrdio u intervju-u za avaz. Dosta vas je vise dnovinari!
11 1
user1676368963
Opletite vi po Anelu, svakako imamo igrača na bacanje. Pišite o Vici i likovima kao on, tu imate pisati do sutra. Ali ne znate, znadete samo tračeve stavljati i koja se gdje skinula
10 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi