Konačno se oglasio Ahmedhodžić: Ne vjerujte svemu što pročitate!

Postavio story na Instagram

Konačno se oglasio Ahmedhodžić: Ne vjerujte svemu što pročitate!

Eldar Ganibegović

Velika hampa digla se danas u i oko A reprezentacije Bosne i Hercegovine s obzirom na to da se na okupljanju u Sarajevu nije pojavio Anel Ahmedhodžić. Mnogo je špekulacija bilo, a sada se konačno oglasio i sam fudbaler Sheffield Uniteda.

"Htio sam sačekati da se mečevi završe prije nego što bilo šta kažem, ali okolnosti su se promijenile.

Nažalost, doživio sam malu povredu na tetivi i donio sam odluku da se ne odazovem pozivu ovaj put, kako bi započeo oporavak što je prije moguće i vratio se na teren što je prije moguće.

Svi koji su trebali znati, dobili su informaciju na vrijeme.

Znam svoje tijelo i mislim da je najbolje da ostanem u Sheffieldu ovu akciju kako bi imao najbolje šanse za oporavak i kako bih bio zdrav ostatak sezone.

Svi znaju šta osjećam prema Bosni i Hercegovini, svi vide svaki put da dam sve od sebe na terenu. Ne vjerujte svemu što pročitate. Kako god, mislim da većina nas zna probleme oko nacionalnog tima.

Oglasi

Želim svojim saigračima iz Bosne i Hercegovine sreću pred sljedeće utakmice", napisao je Anel Ahmedhodžić.

Opis nije dostupan.

Podsjetimo, ranije danas je N/FSBiH objavio da je suspendovao Anela Ahmedhodžića i da je protiv njega pokrenut disciplinski postupak, a sve po zahtjevu selektora Mehe Kodre, te Zvjezdana Misimovića.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Podsjetimo, selektor Meho Kodro uputio je naknadni poziv, a večeras se pripremama u Sarajevu pridružio fudbaler Ferencvaroša, Eldar Ćivić. 

Top Komentari

ninna
Džeko jel te i malo stid zbog momka što si otjerao
5 9
Koliko je puta Krunic bio povrijedjen i nije dolazio na okupljanje reprezentacije BiH, da bi odmah poslije toga igrao za Milan, i niko nije ni pominjao suspendovanje Krunica, ali zato mozete protiv Anela Ahmedhozica, sta ste digli hampu na momka, smijete na njega a ne smijete na Krunica, ma mars u 3 lijepe pm, ko god je protiv Anela.
9 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi