32

Komentari (32)

Zgembic
@Svojprisebi ovaj ko da ti sin glup ko i ti vlasino tupava
Svojprisebi
Glup si turcin i dosadan ko proliv. Nego idi ti u staracki dom kakav mozda nadjes kaku babuskaru keru da ne crknes sam. Al kolki si ti pede*cina i debil ti bi i jadnu babu u dupe
Svojprisebi
*****cino baliyska ebo li Hakkinen sve tvoje tursko menjas nick pizdurino belosvetska majcicu ti ebem koja te rodi takog idiota. Kad god hoces buraz sa tobom zatvorenih ociju i s jednom rukom i nogom do smrti smem. Ti si obicni matori gubitnik. Ebem li ti klicu genocidnu tursku
Svojprisebi
Ti to ko znas svedski jel glupane pedexcino
Zgembic
@Svojprisebi ti stvarno nisi dobar… pa kretenu nepismeni ima srcka da ti rikne jos malo kolko se nerviras sto te ja lagano prcam :))))
Da te pitam cmaru; zasto meni govoris da sam turcin kad moju nanu nije prcio turcin nego tvoju babu i tako to islo 500 godina?
A sto se tice svedskog ; din fru är hora! Eto vidis da znam kretenu genocidni:))))
A to sto prijestis mogli bi SIPA da ti policy na vrata a poslje sipe ja, razmisli malo tom praznom tintarom seljacino glupava ;)
Svojprisebi
Dudlaj kitu i ti i sipa zajedno s tobom hahha Ja se samo Gospodara Svetova bojim turski izmetu
Zgembic
@Svojprisebi eto koji si ti glupan, pravi smrad genocidni hebem ti sve vlasko sto ti mili po kuci. E onda nemoj da se iznenadis kad ti neko dodje u selo na vrata. Nego ono sto ti turci handrili babu 500 godina to Ne spominjes nesto, da te nije sram :)))))
Svojprisebi
Ko god dodje neces biti ti sigurno jer si ti jedna obicna smrdljiva pizdurina za starackog doma i zatvora spremna. Pede*cino pedofilu matori
Zgembic
@Svojprisebi okey kako ti kazes samo nemoj se iznenaditi. Cuj *****china, pedofil matori!?
Jel to sve sto tvoja tupava glava moze da smisli glupane jedan glupi!? Kako god *****china nisam jer ti derem majku, zenu i cerku. Pedofil nisam sigurno jer je to protiv moje ciste islamske vjere dok tvoja vjetar to radi i podrzava. I sad godine!? Pa godine su samo broj magarce vazno je kako se covjek osjeca i hebe a za to mozes da se raspitas kod ukucanA. A to za zatvor na osnovu cega!? Ne prijetim ti jer nisam internet heroj i glupan ko ti. Ja samo hebem te u zdrav mozak i ako bogda mozda te iznenadim sa posjetom da vidim kako si mi genocidna zivotinjo:)))
Svojprisebi
Procitaj jos koji put to sto si napiso pa vidi kolki si majmun jer ocigledno si glup ko 10 magaraca. Sam zivis a kobojagi ebes nekog nemas nigde nikog keru matori. Moje vera je Islam a ti si ker bez vere. A te tvoje fantazije ko biva nekog ebes moh hahha pa to ti sam sebe ebes u svoj sugavi magareci mozak. Mali si ko mis bolan bolan da se ja osvrcem na tvoj ****. Ti si niko i nista obican turski izmet koji zivi usamljen bez idje ikog i ovde mrznju prosipas. A dodji bujrum kad god oces da babo dane cuclu da ne kmecis vise izmetu
Svojprisebi
I u Islamu nema nacionalizma idiotu onaj baliyanderski. Ja ako kazem da sam musliman i vera mi Islam i ti kazes isto sva ostala podela prestaje. A bosnjak musliman nikad ne mogu biti jer bosnjak nisam a musliman sigurno jesam al za tvoj pileci mozak to je nemoguce. Pa ti idi sa svojim pilecim mozgom i molinse svom bosnjackom bogu a mok Bog je Bog celog sveta mamlazu jedan i ucim me da ima dobrih i losih u svakoj naciji magare jeno
Zgembic
@Svojprisebi koja si ti diabola… ti od svoje mrznje i gluposti neznas vise ni sta si. Zao mi je ali mi u islamu niti imamo niti primamo takvih stoku kao ti. Ti muslimana ni na ulici nisi sreo a kamoli da si musliman zato genocidni smradu drzi se svoje pogane vjere.
Da si iz Sandzaka nemoze ni to jer sandzaklije nisu ****a i genocidni kao ti. Hebem ti ukucane sve redom ih is*****jdzam osim tebe jer stoku Ne hebem.
Svojprisebi
ebem li ti mamu poganu tursku onu koja te okotila da Bog da crko pizda ti materina. Jesil ti Allah da odlucujes ko moze biti musliman a ko ne. Srbija i Allahu Ekber i crkni keru od muke
Svojprisebi
i neces mi ti govorit ko sam i sta sam pi$da ti materina tvoja opet. da ti objasnim jos jednom ebo li mika hakkinen iza kojeg si se prije krio usrani zgembo pizdurino. Bosanas Srbin i Musliman i crkni gnjido sve ti tvoje na kamaru poredam
Zgembic
@Svojprisebi koja si ti budaletina pa sam sa sobom se svadjas debilcino vlaska genocidna.
Nego gdje ti cerka cujem da voli da je tata krese!? 500 godina karanja i ti mene nazivas turcinom hebem ti pokolenje turski genetski otpadu.
Zgembic
@Svojprisebi debilcino, ti si jedan poremeceni debil koji nezna ni sta je. Ali mi Znamo da si genocidno smece. Nisi musliman jer muslimani nisu tako zli i pogani a izgleda samo mozes biti vlah cetnik sjeme ti hebem. A Mika je moj dobar drug i Drago mi sto te i on Karo.
Zulfikar
Covek bre prica Srpski, dakle ceo svet ima da uci Srpski….
Svojprisebi
I ti si vallah neki zatucanko pun mrznje
Zulfikar
Cini ti se prisebni jer naprootiv ja sam pun ljubavi..
Soni
2021 god. covjek ne zna osnove engleskog jezika mislim meni ovo zvuci pod rubrike nevjerovatno. Sreca pa zna sutati loptu.
karlhajncbrazzzo
Fali vam Bošnjak u naslovu kad već niste stavili Srbijanac umjesto Srbina.
Plavivozdobarskroz
Pa ima engleski majka mu stara. Nego hoce srbin da promovise svoj vecni jezik.
Klicko
Ta ce srbin samo zna ubit,zaklat,silovat,pokrasti i zapalit.A nesto novo naucit,lijepo,to ne.
Zgembic
Upravo si dobro opisao @Svojprisebi vlasinu.
Zestok debil i jos ga zena vara sa muslimanima.
Sanska_Prangija
Err
Kakav komentar. Koliko morbidnih ljudi. Vi ste isti ali identičan mentalni sklop kao ti srbi ubice. Ovo dijete nikom ništa nije zgriješilp, igra fudbal, rođen je nakon svih sranja i bolesno je davati takve komentare, ali to govori o vama lično i ovima koji lajkuju komentar. To su sve genocidni umovi.
Klicko
@Err
Ma jesi li mi se to uvrijedio smrc smrc.Citao sam ti komentare na ostalim postovima,ne pravi se nevinasce hahaha.Djikane
AmarSahin
I ti bi vala trebao naučiti nešto zvano uživati u svome životu. Kad je to nekome mržnja nešto dobro donijela? Mržnja dovodi možda samo tučnjavu i raciju u kafani, ništa drugo. Al eto razumijem te zašto imaš potrebu da na sportskom portalu širiš mržnju. Ti trebaš krivca za neplaćenu ratu kredita i golfa kojem je otišla lamela. Rješenje je nacionalizam. Svoj ponos delegiraš na svoju naciju, ponosiš se precima, nečim s čim se rodio, nečim što lično nisi uradio. Dio si dogme koja te ubijeđava da si bolji od ostalih, da zaslužuješ najbolje. Za sve što ne valja u tvom uzvišenom životu kriv je onaj preko rijeke.
Klicko
@AmarSahin
hvala ti otvorio si mi oci,necu vise
Svojprisebi
Jos jedan turcin genocidas mame li vam jeste se nakotili a sve preko hakkinena. Nego @Zgembic pede×cino ne kmeci vise dodji babi da ti babo dane zvaku da ne moras kite dudlat
Zgembic
@Svojprisebi ti si puko tupane vlaski, bogami meni te zao. Zena te vara, mati ti takodje snima filmove za odrasle cerka i sin da nepricam a ti svakodnevo ovde svoju zaostalost i mrznju prosipas. Eto meni nudis da dudlam bez razloga a covjeka i neznas kako te nije stid bar tebe samog jer u boga ocito Ne vjerujes genocidni smradu. A zar ti nije lakse sinu svom da das jer on i jeste derpe ko i ti.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.