11

Komentari (11)

Mele
Uzeti bod sigurno protiv Kazahstana, Dzeko ce biti preumoran od Lige prvaka, protiv Ukraine tesko da imamo sansu i za bod, to je nasa realnost. Daj Boze da grijesim, ali tako nam je kako nam je sada.
1601834469
Sva sami inspektori … sve znate a u stvari pojma nemate… pustite ljude nek rade
Bosnaa
Momci sportsport nije objektivan po ovom pitanju u samom sam kontaktu sa jednim novinarom i oni ne smiju prnut protiv Vice i Husare tako da ako mislite da je ovo realno stanje varate se.
fukaraslana
Dijete neznas ti ko si ti lopovi sto sad vode repku vico - misimovic i petev ali doce dan kada ces doci do pameti . Pola ove repke je pozvano po natedbi
Samoiskreno
Petev je smradu najbolji stručnjak do sada sto smo imali, najljepša i najbolja igra.
1601834469
Ne valja im on jer je Vico na celu saveza… sve su to nacionalisti obicni…
saju701
Eto bas ce njemu ispricati kakvim poslovima se bave pa i sam treba da predje u neku ekipu ali ne znam ovaj menadzer ce ha na kraju u Rusiju tutnuti pa ce onda reci ”za****li me”.Tako je bilo kad je Zlatan presao u Ajax i Zlatan kaze ”za****li me”.
Malmi_Suomi
* TUTNUTI????
Ok, sve je to ok kada ga " tutne " neđe.
To zna 100% @KviskoKvesic Kvileeee. Kvisko " polisko "
Jahh
Ende
Vicovico . Ba Prodali se za 2 putovanja i 5 porcija janjetine.
Kiss
Ne zna,skoro je došao a vjerujem da ga i ne interesuje mnogo a i ne treba njegovo je da igra.
Laporta
Nista ti ne znas...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.