6

Komentari (6)

Brotherze
Sve je ovo Vicino maslo, hoce da radtjera i ovo malo igraca sto valjaju
Trapatoni
Svaka cast Anele! Pokazao si da si pametan momak! Ni ja nebi igrao i rizikovao povredu znajuci kakav kvalitet posjedujem sa tarabama koje guraju menadzeri, a posebno ovim tarabama sto ce doci na utakmicu prejedeni i vjerovatno napojeni kao stoka! Yebem i Kodri i onima sto su ga postavili od-do! Eto toliko !
neddim
Ahmedhodzic povrijeđen, ne mlatite i ne pricajte gluposti o najvećem fudbaleru jedine nam domovine svih vremena, covjek koji je dao 60+ golova za reprezentaciju igrajući sa panjevima kao sto su prcic cimirot sanicanin zadnjih godina i Pjanic(ne kažem bio je par godina Miske na nivou u repki).Uvijek predstavljao našu domovinu u najboljem svijetlu i nije se stidio nikad odakle je, nikad nije imao nikakvu aferu, na neke stvari nije smio sutiti , ali sve u svemu ne zaboravite sta je sve uradio za nas i kako se za grb borio.USTATI PA REĆI EDIN DŽEKO!
Krosteutegurovic
Bravo za komentar. Ovaj Anel se posro sad po glavi svima onima što su ga uzdizali. Dobio bolji ugovor pa se osilio. On Džeki nije ni do koljena niti će ikad biti
Marro
Neko konačno mora javno reći i stati na kraj mahalanju Edina Džeke Niko nije veći od reprezentacije
ninna
Džeko ga je otjerao jer se Anel usprotivio pijančevanju na pripremama zato je panika i u savezu ako su izgubili Anela zbog teferića i pijančevanja Džeke Šehića i Pjanića
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.