Englezi bacili oko na bh. defanzivca

Anel Ahmedhodžić dobio ponudu iz Engleske

5

Komentari (5)

gale
Pa jeste dosadni sa ovim momkom, svaki dan prelazi u neki veliki klub...momku želim sve najbolje ali njemu je i Malmo previše.
Paulaxu
Lijеp pоzdrav) Zоvem sе Paulа, imаm 24 gоdine) SЕХ mоdel роčеtnik 18+) Vоlim dа sе slіkam gоla) Оcijenite mоje fоtоgrafije nа lіnku -->> Ja.cat/id379052
prvenac
Ovde je sve do menadžera. Ne možeš biti među najboljim mladim euro stoperima i kao takav daći na godinu u Bordo, koji je ipak valiki klub unatoč ispadanju iz prve lige, a nakon toga tražiti spas karijere među drugoligašima. Ako se ovakav igrač obrati pravom menadžeru on će mu uzeti pare, ali će ga i prodati gdje treba.
denimen9
Ništa Chelsea, Atalanta, Everton i ko je ono još bio u opticaju?
Krosteutegurovic
Bla, bla, bla......
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.