Anel Hadžić uništio sezonu Ludogoretsu

Pogodio za prolaz u treće pretkolo

Anel Hadžić uništio sezonu Ludogoretsu

Fudbaleri mađarskog Videotona napravili su večeras veliko iznenađenje u 2. pretkolu Lige šampiona jer su izbacili bugarski Ludogorets nakon što su ga u revanšu pobijedili sa 1:0.

U prvom meču koji je igran u Bugarskoj nije bilo golova, a večeras je pobjedu svom timu donio povremeni bh. reprezentativac Anel Hadžić. On je mrežu gostiju zatresao u 45. minuti i na taj način odveo svoj tim dalje.

Osim Videotona, dalje je prošao i PAOK koji je bez Lige šampiona ostavio ekipu Basela. Grčki tim je u jednom od najzanimljivijih duela 2. pretkola izbacio slavnu švicarsku ekipu nakon što ju je prvo kući pobijedio sa 2:1, a potom i u gostima sa visokih 3:0. Večeras su strijelci bili Varela, Prijović i El Kaddouri.

Dalje ide i Ajax koji je i večeras slavio protiv Sturma i to u Grazu, a bilo je 3:0, dok je trenutno u toku susret između Rosenborga i Celtica. Škotska ekipa je u prvom meču slavila sa 3:1.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Top Komentari

hercegbih
to krajino ljuta
9 3
Benjamingst
Steta za njega ako ga Real Madrid nekupi. Igrac rusi sve pred sobom.... hehehe
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi