U kvalifikacijama za Ligu prvaka

Pokušaj ubistva: Ovakav krvnički start nikada niste vidjeli!

Kvalifikacije za Ligu prvaka su odavno počele, a već su se brojni klubovi oprostili od ovog takmičenja.

Takav je slučaj i sa luksemburškim Dudelangeom koji je jučer eliminisam u prvom pretkolu nakon gostujućeg poraza od mađarskog MOL Vidija (Videoton).

Dudelange je poražen u revanašu rezultatom 2:1, a kako je prvi susret u Luksemburgu završen 1:1, ova ekipa se oprostila od kvalifikacija za Ligu prvaka.

Ipak, Dudelange nije ispao bez borbe - bukvalno. Francuski fudbaler Dudelangea Bryan Melisse je naime u finišu utakmice, kada je bilo jasno da njegov tim ispada, napravio dosad neviđen start.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Mellise je u 93. minuti u skoku, sa dvije noge krvnički udario protivničkog igrača i zaradio direktno isključenje. Fudbaleri mađarskog kluba su se željeli obračunati sa njim, ali ga je stručni štab ispratio u svlačionicu.

Zaista nevjerovatan potez Bryana Melissea...

Top Komentari

Zoilomas
Glupost, doso do lopte prvi i izbio, nije bilo potrebe da se odgurne od njega hahah al et.. ciao amore
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi