Anes Mašić: Bilo je teško, drago mi je da doprinosim svojoj ekipi
Anes Mašić u dresu GOŠK-a iz utakmice u utakmice pokazuje sav raskoš svog potencijala

Nakon trijumfa nad Igmanom iz Konjica mladi napadač Gabeljana za SportSport.ba

Anes Mašić: Bilo je teško, drago mi je da doprinosim svojoj ekipi

Tešku pobjedu izvojevala je danas ekipa GOŠK-a iz Gabele koja je na svom terenu uspjela slaviti protiv konjičkog Igmana.

Junak pobjede Lavova svakako je Vernes Islamagić koji je duboko u sudačkoj nadoknadi matirao protivničkog vratara za veliku radost svog tima, no mladi Anes Mašić, igrač koji za Gabeljane igra kao posuđeni igrač mostarskog Zrinjskog iz utakmice u utakmicu pokazuje klasu te je i danas prvi načeo gostujuću mrežu.

"Istina, bilo je jako teško danas posebno po ovakvom vremenu" - rekao je Mašić za SportSport.ba i nastavio: -"no kako je bilo nama bilo je i gostima. Prvo poluvrijeme nije bilo nešto igre ni na jednoj ni na drugoj strani. U svlačionici smo se na odmoru dogovorili da ćemo igrati polako i opušteno, da će šansa doći i došla je pa smo uspjeli povesti" - kaže mladi Mašić.

"Primili smo nesretno taj gol, točnije autogol no nije nas presjekao. Uspjeli smo u nadoknadi da postignemo taj gol iz akcije koju uigravamo na treninzima. Drago mi je da sam i ja nastavio golgeterski niz ali prije svega da pomažem i pridonosim ekipi" - izjavio je Anes Mašić za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Top Komentari

Mirko
Dogodine natrag u Zrinju
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi