Anes Mašić pronašao novi klub u BiH
Mašić u duelu Zrinjskog i Olimpika

Imaju jasan cilj u nastavku sezone

Anes Mašić pronašao novi klub u BiH

S. Mlaćo
Nekadašnji mladi reprezentativac naše zemlje i bivši član Iskre, Zrinjskog, GOŠK-a i Posušja Anes Mašić pronašao je novi klub.

Naime, Mašić je do kraja sezonu dogovorio saradnju sa NK Travnik, članom Prve lige FBiH.

Mašić je u posljednje vrijeme bio bez kluba, povezivao sa sa nekoliko klubova, no na kraju se skrasio na Piroti. Ako bude 'pravi' sigurno će biti veliko pojačanje za Vezire u borbi za opstanak u ligi.

Već se priključio ekipi i zvanično je predstavljen.

Napadač Anes Mašić, novi je igrač NK Travnik. Prije dolaska u naš klub igrao za NK Iskra Bugojno, Gošk Gabela, HŠK...

Posted by NK Travnik on Wednesday, March 1, 2023

Na Piroti su vrijedno radili ovog proljeća i jasno je da će imati veoma kvalitetnu ekipu. Prije par dana potpisao je i Brazilac Leonardo Elias da Silva koji je stigao iz NK Bosna Visoko, Amar Smailović je stigao iz NK TOŠK, kao i Maro Bajo, bivši član NK Vitez i NK Široki Brijeg.

Oglasi

Kao vrijedno pojačanje pokazao se Dario Ivoš, sada već bivši član NK Romari, a Uprava kluba dogovorila je ostanak Asima Zeca, dobro poznatog premijerligaškog imena.

Zec je u prvom dijelu sezone za Travnik upisao šest pogodaka i dodao jednu asistenciju.

Od  novajlija tu su i Irman Sejmenović, Kenan Šarić, Anes Imočanin...

Trener ekipe ostao je ambiciozni Nihad Ribić koji je bio igrač ovog kluba, a kasnije je bio trener u prvom timu te omladinskim selekcijama.

Pred Ribićem je mnogo posljednja, Veziri su na posljednjem mjestu, no pojačanja i atmosfera oko kluba daju mu nadu da klub može ispuniti svoj cilj.

U prvom kolu nastavka sezone Veziri će za vikend u goste Radniku iz Hadžića. Jasno je da moraju ostati neporaženi ukoliko žele nastaviti bitku za opstanak.

Prvenstvo u Prvoj ligi FBiH se nastavlja za vikend, ukoliko ne bude odgode zbog snježnih padavina, no iz NS FBiH za sada se nisu oglašavali.

Top Komentari

MosaNjazri
Blago kući gdje ovaj ne dođe!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi