Angel Correa ide na operaciju srca
Foto - EPA

Napadač Atletica

Angel Correa ide na operaciju srca

M. Šljivak

Napadač Atletico Madrida Angel Correa (27) u ponedjeljak će biti podvrgnut operaciji srca.

Correa je po završetku sezone odlučio da ode na operaciju kako bi ispravio određene detalje od operacije koju je imao prije više od osam godina.

"U ponedjeljak idem na operaciju kako bih doradio ožiljak kojeg imam od prve intervencije 2014. godine. Ako se ne sjećate, imao sam jedva 18 godina i prošao sam kroz teške trenutke. Operisao sam srce kako bih ispunio san i igrao fudbal", rekao je Correa i nastavio je:

"Reći ću vam nešto. Medicinska sestra koja se brine o meni šapnula mi je na uho kako mogu biti ponosan na ožiljke koje imam jer će mi oni biti putokaz za dalji život, da me svako od njih može naučiti ponešto, kako ovi na koži tako ovi na srcu".

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Uz Božju pomoć za sedmicu dana ću biti spreman da nastavim s treninzima i da dajem sve od sebe. Vjerujem da je život samo škola i da nam ništa nije garantovano".

Angel Correa je od 2015. godine član Atletica. Za madridskog velikana nastupio je 329 puta i postigao je 59 golova. Ranije je nastupao još za San Lorenzo.

Top Komentari

Puno srece momak, ali nije mi jasno kako neko sa operacijom srca moze igrati fudbal.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti