Angel Di Maria saznao svoju klupsku sudbinu čime su prekinute mnoge špekulacije
FOTO: EPA

Nakon slavlja sa Argentinom

Angel Di Maria saznao svoju klupsku sudbinu čime su prekinute mnoge špekulacije

Haris Zilić

Iskusni Angel Di Maria sa Argentinom je osvojio titulu prvaka svijeta na Mundijalu u Kataru, a u finalnom duelu protiv Francuske bio je i jedan od strijelaca.

Po završetku Mundijala počele su priče kako bi Di Maria ove zime mogao napustiti redove Juventusa.

Međutim, to su samo bile špekulacije i ništa od navedenog nije istina.

Di Maria ostaje do kraja sezone član Juventusa, a tu informaciju objavio je ugledni eskpert za transfere Fabrizio Romano.

"Di Maria ne planira napustiti Juventus u Januaru i to nije bila opcija ni u jednom trenutku nakon Svjetskog prvenstva. Sve su to lažne priče", objavio je Romano.

Spominjalo se da bi Di Maria mogao put Barcelone, ali sada navijači Juventusa mogu odahnuti.

Oglasi

Argentinac je u Juventus došao ovo ljeto iz redova PSG-a u kojem je proveo punih sedam sezona.

Prije PSG-a Di Maria je nosio dres Manchester United, a ranije Real Madrida i Benfice tako da iza sebe ima bogatu karijeru.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Za reprezentaciju Argentine skupio je 129 nastupa i postigao 28 pogodaka.

Govorilo se i o mogćuem pvoratku Di Marie u redove Benfice gdje bi možda i završio karijeru u klubu gdje je i počela njegova velika priča, ali to je još na čekanju.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi