Od Di Marije se ovakve stvari nisu očekivale: Velika glupost koja bi mogla da košta Juventus

Argentinac isključen

Od Di Marije se ovakve stvari nisu očekivale: Velika glupost koja bi mogla da košta Juventus

Edmir Škorić

Ovakve stvari ne rade ni mnogo mlađi i neiskusniji igrači, a kamoli neko ko je toliko godina igrao na najvišoj razini.

U toku je meč 7. kola italijanske Serije A izemđu Monze i Juventusa i čini se da se nastavlja agonija Stare dame, koja je u ozbiljnoj rezultatskoj krizi i sa 11 bodova ovo kolo je dočekala tek na osmom mjestu.

Tim iz Torina nadao se da će najzad do pobjede na gostovanju kod posljednjeplasirane Monze, ali sada se nalazi u jako teškoj situaciji.

Osim što je 0:0 na semaforu i što je Juve bio neprepoznatljiv 40-ak minuta, ostao je s igračem manje nakon gluposti iskusnog Di Marije.

Argentinac je laktom udario protivničkog igrača u stomak, pa ga je sudija Maresca odmah poslao u svlačionicu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bivši igrač Manchester Uniteda, Reala, PSG-a... ostavio je svoje saigrače na cjedilu i teško da će Juventus Monzu napustiti kao pobjednik. Čak i bod iz ove perspektive ne izgleda loše za najtrofejniju italijansku ekipu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

juvem
Taktika Di Marie, samo da se rijesi Alegrija, pametno... Covjek je desni vinger a igra desnog u odbrani, hehe..
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi