Supruga zvijezde Juventusa je "bocnula" Staru damu: Riječi nakon kojih se obrazi crvene

Podsjetila je sve u Torinu na blisku prošlost

Supruga zvijezde Juventusa je "bocnula" Staru damu: Riječi nakon kojih se obrazi crvene

Haris Zilić

Turbulentna i teška sezona je za Juventus. Prvo je Staroj dami oduzeto 15 bodova, zatim je vraćeno, a na kraju konačna odluka je oduzimanje deset bodova u tekućoj sezoni Serije Azbog administrativnih propusta.

Juventus dva kola prije kraja zaostaje pet bodova za pozicijama koje vode u Ligu prvaka, trenutno su sedmoplasirani sa bodom manje od pozicija koje vode u Evropa ligu. Moglo bi se desiti da Staru damu naredne sezone gledamo u Konferencijskoj ligi.

Ispred Juventusa je teško i uzbudljivo ljeto, a ekipi trebaju izuzetne promjene psoebno u igračkom kadru.

Sprema se i dosta odlazaka. Argentinski fudbaler Angel Di Maria (35) napustit će Juventus na kraju ove sezone. Rukovodstvo kluba odlučilo je ne ponuditi nastavak saradnje iskusnom fudbaleru i saradnja će biti okončana 30. juna.

Iako se očekivalo da Di Maria ostane barem još sezonu od toga neće biti ništa.

Ovo je sve naljutilo u suprugu Angela Di Marie Jorgelinuu Cardoso koja je bocnula Juventus i navijače torinskog kluba nakon vijesti da neće klub produžiti ugovor sa njenim suprugom.

Oglasi

"Da osvježimo neke uspomene... Uvijek naprijed, nikad nazad. Samo do kraja", napisala je Jorgelina i prozvala tim Juventusa.

Mnogi misle da je Jorgelina potencirala nedavne izjave čelnika Juventusa kako će klub uvijek biti uz navijače i da se u teškim trencima ogledaju junaci i veliki klubovi. Čini se da su to prekršili kada je u pitanju Di Maria.

Iskusni krilni fudbaler je ove sezone nastupio u 38 utakmica za Staru damu i ima učinak od osam pogodaka i sedam asistencija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Međutim, to je za njegove mogućnosti premalo. U Juventusu očigledno vjeruju kako je Argentinac trebao pružiti mnogo više i odlučili su završiti ugovor s njim.

Di Maria će tako potražiti novi klub ovog ljeta. Neće ga teško pronaći jer postoji veliki interes za njegovim uslugama i sigurno da će i on tražiti klub u kojem će moći uzeti još neki trofej.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi